söndag 4 mars 2018

Intetsägande men vanlig helg

Jag har verkligen inte gjort någonting den här helgen, idag på ett skönt sätt (i form av att titta på Vasaloppet), igår på ett mer passivt sätt (i form av att jag och Cyklisten gick och var lite småsura på varsitt håll). Jag tror verkligen att man behöver sådana helger ibland, och jag tror också att de flestas helger faktiskt är sådana trots att de kanske ser mer flärdfulla ut på bild. 

För tillfället står ett bröd inne i ugnen och väntar på att bli klart, ett "slarvbröd" som varken behöver knådas eller jäsas och som jag inte har gjort på flera år men som förhoppningsvis blir ätbart.  

Jag blev för övrigt lite förvånad över hur uppslukad jag blev av Vasaloppet, tittade nästan helt från början tills de första kom i mål. Egentligen är det jättetråkigt ju, men jag tror att det som fascinerar mig mest inte är de fysiska prestationerna utan att det verkar vara så mycket mental styrka bakom de som lyckas ta sig till toppen. 

Det var ungefär det djupaste jag har tänkt den här helgen.

Inga kommentarer:

Ett hopp till en vår

Det är som det brukar vara, månaderna segar sig fram tills de inte gör det, tills de tar ett skutt och barnet plötsligt frågar när är det so...